Salg og oparbejdning

Oparbejdning af juletræer

Vi udfører effektiv og kvalitetsbevidst oparbejdning af juletræer. Vi kan stå for skovning, netning, palletering og læsning af juletræerne, samt yderligere forarbejdelse såsom klipning, pelletering og læsning af pyntegrønt.

Det er vigtigt for os, at oparbejdningen af juletræerne bliver gjort korrekt, så det ikke går ud over hverken træet eller kunderne, som køber dem med hjem. På den måde sikrer vi os også, at vores kunder kommer igen til næste sæson – og eventuelt fortæller om os til deres familie og venner, så også de kan få et flot juletræ til en god pris. Vi har maskinerne, redskaberne og erfaringen til at sørge for, at afhøstning og oparbejdelse kommer til at foregå så gnidningsfrit som muligt, og hjælper til præcis hvor det passer jer bedst.

Lader du os stå for oparbejdningen af dine juletræer, tilbyder vi til gengæld en ansvarsfuld og kvalitetsbevidst behandling af træerne. Vi går målrettet efter at ramme samme høje standard ved vores kunders slutprodukt, som det er kendetegnet ved vores egen juletræsproduktion.

Vi hjælper også med salget

Når det kommer til salgsøjeblikket er vi også kvalificerede sparringspartnere, da vi over en længere årrække har opnået kontakt til distributører af juletræer over hele Europa, og stadig udvider vores handelsnetværk. Vores erfarne personale er gode til at afsøge markedet og gør det samtidig muligt for os at kombinere de rigtige træer med de rigtige købere. Vi tilbyder derfor hjælp og rådgivning til vores kunder, når de skal afsætte deres juletræer til en fornuftig pris, ligegyldigt træsorten.

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført