Maskiner

Skovservice kræver det rigtige udstyr

På denne side finder du en del af vores entreprenørmaskiner. De er alle af høj kvalitet og velegnet til at varetage en lang række forskellige entreprenøropgaver.

Ønsker du at høre mere om, hvilke opgaver vores maskiner kan hjælpe dig med, så kontakt os allerede i dag.

Vi har de nødvendige maskiner og redskaber

Vi råder over en større moderne maskinpark samt en lang række forskellige redskaber og værktøjer, som almindeligvis anvendes ved juletræsproduktion.

Vi har både de værktøjer som er strengt nødvendige, men også maskiner og redskaber til at klare opgaver af mere kompleks karakter ude i plantagerne, når der er behov for det.

Dette har vi dels for at opnå de bedste resultater, men lige så meget fordi vi ved, at nogle opgaver kan kræve specielle maskiner og redskaber for at blive løst fyldestgørende. Dem har vi, samt ekspertisen i at anvende dem og erfaringen derfra.

En ansvarsfuld samarbejdspartner

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du vide dig sikker på, at vi altid udviser en ansvarsfuld beherskelse af maskinerne. Vi er professionelle og erfarne i anvendelsen, så du kan trygt lade os komme forbi og give en hånd med, der hvor du har brug for det. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse lige netop din opgave, så giv os et kald og hør nærmere.

Vi har følgende maskiner i vores vognpark:

Pallepakker til juletræer

Vores pallepakker hjælper dig med komprimering af juletræer på paller.
Maskinen omslutter træerne under komprimering. Vores maskine kan lave en palle på 80-100 træer på under 20 min.

Portal Traktor

Specialtraktor der kan løse langt de fleste sprøjteopgaver. Den er ideel at benytte i juletræsplantager, hvor træerne står tæt

Sav/kløvning af brænde

Står du og har brug for hjælp til at kløve brænde? Så er vi også behjælpelige her.

Kløveren er monteret til en traktor og efter kløvningen, bliver brændet transporteret op i en container.

Det giver en effektiv og tidsbesparende arbejdsgang.

Maskine til knusning af træer, opvækst og lignende

Skal du have knust rødder og fjernet gamle stubbe? Så har vi maskinen, der kan klare opgaven. Vi kan knuse det meste som opvækst, træer, beplantning samt juletræsplantager.

Hegnsklipper

Skal du have klippet eller vedligeholdt dit læhegn? Eller har du brug for andre former for hegnsklipning? Så har vi maskinen, der kan hjælpe.

Grensavene på vores hegnsklipper – en danskproduceret Elkær HS 2300 – er konstrueret med forskudte klinger.

Det betyder, at grenene ikke kører fast under arbejdet. Det gør det også muligt, at køre med en høj gennemsnitlig arbejdshastighed.

Hegnsklipperen er effektiv til beskæring af kraftige læhegn med grene på op til 25 cm i diameter.

Pallelæsser

Med vores frontlæsser får du en nem og effektiv læsning af paller. Hurtig læsning og så ellers videre i teksten.

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført