Pasning af juletræer

Vedligeholdelse og pasning af juletræskultur

Foruden vedligeholdelsen af vores egen juletræsproduktion tilbyder vi samtidig vores assistance ved andre juletræsplantager. Vi kan stå for pasning og plejning af juletræerne, så de efterkommer præcis den høje standard og de kvalitetskrav, som vi også stiller til vores egen juletræsproduktion.

Ved pasning af juletræsplantager foretager vi alle former for services, lige fra sprøjtning, gødskning, formklipning og vedligeholdelse af juletræskulturer, til rydning af ukrudt, sygdoms- og skadedyrsbekæmpelse og afgrænsning af vildt i plantagen. Herudover kan vi tilbyde opsætning af læhegn og knusning af gamle plantager, og stå for vidt forskellige løsninger af opgaver i juletræsproduktionen.

God pleje giver flotte træer

Mange omstændigheder gør sig gældende i forhold til pleje af juletræskulturen, med renholdelse af ukrudt og sygdomme, skadedyrsbekæmpelse og korrekt gødskning samt dosering. For at opnå flotte juletræer og dermed et godt slutprodukt, er det nødvendigt med venlig og nøjagtig pleje og pasning af træerne. Derudover skal træerne klippes til og holdes ved lige, så de får præcis den symmetri, form, højde og tæthed, der gør dem flotte og eftertragtede for kunderne.

Vi hjælper, hvor du ønsker det

Med vores erfaring og ekspertise inden for vedligeholdelse af juletræsplantager, sørger vi altid for at levere et kvalitetsmæssigt godt stykke arbejde. Når vi assisterer ved din juletræsplantage, stræber vi altid efter at opnå samme høje standard, som ved vores egne juletræer.

Vi tilbyder hjælp til alle opgaver, som almindeligvis optræder ved juletræsproduktionen. Derudover kan du bede os hjælpe til der, hvor du helst vil have os til at give en hånd med.

Herunder kan du læse mere om det 

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført