Om os

Den korte historie

I år 2000 plantede jeg Frank Andresen de første juletræer på et stykke jord i Kjellerup i Midtjylland. I dag råder Andresens Skovservice over 70 ha juletræer. Vi har specialiseret os i rødgran, som i dag udgør omkring 60 ha af vores plantage.

Vores juletræer ender i hjem rundt omkring i hele Europa. Vi sælger gerne til både distributører og private, ligesom vi også passer juletræer og hegn for en række kunder.

Gennem årene har kvaliteten af vores arbejde altid været første prioritet, og du kan derfor trygt vælge Andresens Skovservice som samarbejdspartner, hvad enten du ønsker at købe eller få passet dine juletræer.

Andresens skovservice er personligt ejet af Frank Andresen. Han er uddannet produktionsgartner, og har mere end femten års erfaring i dyrkning og pasning af juletræer.

Certificeret & miljøbevidst

For os hos Andresens Skovservice, er det vigtigt at vores drift og produktion er miljørigtig og så bæredygtigt som muligt. 

Vi er bl.a. certificeret efter GLOBAL G.A.P., der er et internationalt anerkendt sæt af landbrugsstandarder, som er dedikeret til god landbrugspraksis.

Se GLOBAL G.A.P.-certificering

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført