Entreprenørarbejde

Entreprenørarbejde til juletræsplantager i det midt-og vestjyske

Hos Andresens Skovservice udfører vi flere former for entreprenørarbejde i forbindelse med juletræsplantager. Vi er specialister og har stor erfaring indenfor hegnsklipning, bundklipning og sprøjtearbejde.

Vi har en stor maskinpark til rådighed, og kan derfor udføre de fleste opgaver inden for pasning og pleje af plantager med juletræer. Med os får du udført entreprenørarbejde af høj kvalitet.

Så tag fat i os og hør nærmere omkring, hvilke entreprenøropgaver vi kan løse for dig og dine juletræer. 

Hegnsklipning

Det er ingen hemmelighed, at et trimmet læhegn er lig med et større udbytte af juletræer. Som tommelfingerregel har et velfungerende læhegn en effektiv læzone på omkring 20 gange hegnets højde bagved hegnet og ca. 5 gange hegnets højde foran.

Når du bremser vinden med dit læhegn gør du klimaet meget bedre for din jord. Det er især vigtigt, at dit læhegn er helt tæt for neden. Du får et velfungerende læhegn ved at klippe dit hegn regelmæssigt. På den måde “busker” dit hegn sig.

Sørger du for at klippe dit hegn hvert år, vil de afklippede grene være af en sådan størrelse, at de ikke forstyrre det øvrige markarbejde, og de kan som udgangspunkt blive liggende på marken.

Vores hegnsklipper er af mærket Elkær 2300. Dens grensave er konstruerede med forskudte klinger. Det betyder, at grenene ikke kører fast under arbejdet og det gør det muligt at køre med en høj gennemsnitlig arbejdshastighed.

Den er særlig effektiv til beskæring af træer og grene i kraftige læhegn med grene på op til 25 cm i diameter.

Sprøjtearbejde

Vi kan hjælpe dig med alle former for sprøjtearbejde af juletræsplantager. Når vi varetager dit sprøjtearbejde, bliver det udført med stor nøjagtighed og uden spild.

Vi er certificeret og vores arbejde lever selvfølgelig op til alle gældende regler og bestemmelser på området.

Bundklipning

Vi hjælper dig med bundklipning af dine juletræer. Med bundklipning giver du dine træer luft og minimere dermed risikoen for svamp og alger. Samtidig optimerer du formen på dem.

En bundklipning af dine juletræer skal typisk foretages, når de kommer op i en højde på 80-100 cm. Med en ordentlig bundklipning opnår du også et bedre sprøjteresultat, da sprøjten hermed kan nå helt ind til stammen på træerne. Som regel gør det også, at gødskningen af træerne bliver bedre.

Du får også gjort det tydeligere over for kunden, hvordan træet ser ud, når det er fældet med en god bundklipning. Sidst men ikke mindst gør det i sidste ende også bare fældningen af træet lettere.

Ønsker du at høre nærmere omkring nogle af ovenstående entreprenøropgaver, så er du velkommen til at kontakte os enten pr. mail eller på telefon.

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført