Juletræer

En sund juletræskultur skal planlægges grundigt

Med over 19 års erfaring i dyrkning af juletræer har vi en god portion erfaring i den “rigtige” produktion af juletræer. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt og varieret udvalg af juletræer i forskellige højder, former, tætheder og tykkelser.

Vores juletræsproduktion har altid været præget af en høj kvalitet.

Det betyder, at vores ekspertise omkring både plantning og den efterfølgende plejning af træerne kommer til udtryk i den høje kvalitet, som vores træer har. Det kommer også til udtryk, at vores træer er sunde i og med, at de ikke har nogen sygdomme, eller på anden måde ikke trives.

Vi sælger vores træer til både private og engros, og de er med til at skabe julehyggen i hjem rundt om i det meste af Europa og vi vil altid bestræbe os på, at du som kunde skal have smukt, symmetrisk træ, som er nemt at pynte og sætte i juletræsfoden.

Vi dyrker følgende typer af træer:

Rødgran - picea abies

Vores speciale er rødgran, som udgør omkring 85 procent af af vores produktion. Rødgran er det mest almindelige skovtræ i Danmark, og rødgransjuletræer har igennem igennem mange år været blandt danskernes foretrukne juletræ.

I vores naboland Sverige er rødgransjuletræer også meget populære, og vi eksportere hvert år mange juletræer til netop Sverige.

I hovedtræk findes der to udgaver af rødgran: Englands rødgran, der er et bredt træ og Norges rødgran, som er et mere smalt juletræ.

Engelsk Rødgran
Engelsk Rødgran - Et flot og bredt træ
Norsk Rødgran
Norsk Rødgran - Et elegant rødgranjuletræ

Nordmannsgran

Vi er også leveringsdygtige i juletræer i nordmannsgran. Hvor rødgransjuletræer er mest populære i Norge og Sverige, så er nordmannsgrantræet danskernes foretrukne juletræ.

Der kan være mange forklaringer på, hvorfor det forholder sig sådan. Men en af forklaringerne på populariteten kan være, at nordmannsgranen sjældnere mister sine nåle efter det er fældet – i hvert fald i forhold til andre træer.

Normansgran
Nordmannsgran, der er det mest populære juletræ i Danmark

Douglasgran og Omorikagran

Er du på udkig efter et lidt mere sjældent juletræ, så dyrker vi også douglasgran og omorikagran. Begge er dog lidt mere i den nicheprægede afdeling.

Omorikagran/Serbisk søjlegran
Omorikagran/Serbisk søjlegran. Pica Omorika
Douglasgran. Pseudotsúga menziesii
Douglasgran. Pseudotsúga menziesii

Kontakt os

Søger du hjælp eller rådgivning

Så er vi klar til at tilbyde dig den omhyggelighed det kræver, når juletræskulturen skal etableres. Vi har mange års erfaring med etablering af juletræskulturer, og kan både hjælpe eller vejlede dig i at sikre en fornuftig juletræskultur, hvor risikoen for at møde planlægningsfejl er minimal, og sandsynligheden for at få flotte træer til konkurrencedygtige priser øges.

+ 0
års erfaring
+ 0
træer plantet
+ 0
opgaver gennemført